Camping i Geiranger

Bilder

Priser

Produkt Pris
Bil + telt NOK 300,-
MC + telt NOK 200,-
Telt alene NOK 150,-
Ekstra telt NOK 100,-
Per voksen NOK 50,-
Per barn (4-15) NOK 30,-
Strøm* NOK 60,-
Dusjpollett 5 min NOK 20,-
Vaskemaskin 90 min NOK 80,-
Tørketrommel 90 min NOK 80,-

*Strøm kan ikke brukes til lading av elektriske kjøretøy.

Camping med fantastisk utsikt

Campingplassen er lokalisert nede ved den berømte Geirangerfjorden. Fra og med sesongen 2022 tilbyr vi kun 10 campingplasser for for bil og telt.

I vårt fellesanlegg kan vi tilby

Informasjon

Strøm for lading av elbil er ikke tillatt. Det er ikke mulig å reservere plass på forhånd, men du er alltid velkommen til å ringe oss ankomstdagen for å sjekke tilgjengelighet. Vi har stor pågång i høysesong mellom juni til august og vi anbefaler derfor at dere sikter på så tidlig ankomst som mulig.

Innsjekk: 12:00
Utsjekk: 12:00

Hvorfor velge Grande Hytteutleige og Camping?

Velg Grande Hytteutleige og Camping for en uforglemmelig opplevelse midt i hjertet av Norges vakreste natur. Vårt sjarmerende overnattingssted tilbyr en perfekt blanding av komfortable hytter og et koselig teltområde, slik at du kan nyte det beste av både camping og hytteliv.

Med fem ulike hyttetyper, fra intime enromshytter til romslige familiehytter, har vi noe for enhver smak og størrelse på reisefølget. Vårt vennlige personale ønsker deg velkommen med åpne armer, og våre enkle hytter gir deg muligheten til å koble av og nyte den fantastiske naturen rundt Geiranger.

Velg oss for et avslappende opphold med en dose ekte norsk gjestfrihet.

Geiranger Fjord Cabin Rental

Opplev det beste av Geiranger 💚

Gjør ditt opphold til et eventyr! Hos Grande Hytteutleige og Camping venter ikke bare koselige hytter og teltområder, men også hjertevarm gjestfrihet midt i Geirangers naturskjønnhet.