Informasjon

Hvordan komme seg hit

Grande Hytteutleige og Camping ligger ned ved Geirangerfjorden, bare to kilometer fra sentrum av Geiranger. De fleste vil si at dette er den beste beliggenheten i Geiranger. Solen skinner her fra klokken 10.00 og helt til kvelden – det er som om stedet har sitt eget solur!

Ankomst med bil:
Fra hovedveien Fv63 vil du finne et skilt til Grande Hytteutleige rett før hårnålssvingene, eller nederst/slutten av Ørneveien (hvis du kommer fra Eidsdal). Kjør forbi hotellet og hold deretter til høyre. Resepsjonen finner du 150 meter fra hovedveien.

Ankomst med ferge fra Hellesylt:
Vi ligger 2 km fra ferge-terminalen i Geiranger. Å gå hit med bagasje kan være utfordrende. Vi anbefaler å forhåndsbestille taxi via Geiranger Taxi før ankomst.

Ankomst med buss:
Si ifra til bussjåføren at du ønsker å bli sluppet av ved Grande, og du kan bli satt av på hovedveien med en kort spasertur ned til vår resepsjon.

Velkommen til ditt hyggelige fristed ved Geirangerfjorden ⛰

Opplev noe spesielt

Velkommen til Grande Hytteutleige og Camping, ditt bortgjemte paradis ved Geirangerfjorden!

Vi er stolte av å være vertskap for et sjarmerende tilfluktssted, hvor gjestfrihet møter naturens skjønnhet. Med fem forskjellige hytter, en koselig campingplass og en beliggenhet bare et steinkast fra Geiranger sentrum, legger vi til rette for minnerike opplevelser.

Vår dedikerte stab ønsker deg velkommen med åpne armer, og vi ser frem til å dele gleden av det norske friluftslivet med deg. Bli med oss ​​og oppdag roen, varmen og eventyret som venter på Grande Hytteutleige og Camping!

Webcam Geiranger Cruise Port

Webcam Geirangerfjord (Hellesylt)

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale!