Hytte for 5 personer (33 kvm)

Bilder

Våre hyttetyper

Hytte for 5 personer med 1 soverom og stue med liten hems + eget bad og kjøkken

Velkommen til våre fire øverste hytter med flott beliggenhet for å få spektakulær utsikt over Geirangerfjorden! Hyttene er utstyrt med alt som trengs for en selvbetjent ferie. Denne hytta er veldig godt likt av par på grunn av dobbeltsengen som tilbys i den nedre delen av køyesengen. Men også populær for familier på grunn av å kunne velge mellom mange sovevarianter med romslig stue.

Full innholdsbeskrivelse

Tilleggstjenester

Hvorfor velge Grande Hytteutleige og Camping?

Velg Grande Hytteutleige og Camping for en uforglemmelig opplevelse midt i hjertet av Norges vakreste natur. Vårt sjarmerende overnattingssted tilbyr en perfekt blanding av komfortable hytter og et koselig teltområde, slik at du kan nyte det beste av både camping og hytteliv.

Med fem ulike hyttetyper, fra intime enromshytter til romslige familiehytter, har vi noe for enhver smak og størrelse på reisefølget. Vårt vennlige personale ønsker deg velkommen med åpne armer, og våre enkle hytter gir deg muligheten til å koble av og nyte den fantastiske naturen rundt Geiranger.

Velg oss for et avslappende opphold med en dose ekte norsk gjestfrihet.

Geiranger Fjord Cabin Rental

Opplev det beste av Geiranger 💚

Gjør ditt opphold til et eventyr! Hos Grande Hytteutleige og Camping venter ikke bare koselige hytter og teltområder, men også hjertevarm gjestfrihet midt i Geirangers naturskjønnhet.