Hytte for 5 personer (40 kvm)

Bilder

Våre hyttetyper

Hytte for 5 personer med 2 soverom, stue, eget bad og kjøkken

Velkommen til våre to lavereliggende hytter med flott beliggenhet for å få spektakulær utsikt over Geirangerfjorden! Disse hyttene ble totalrenovert i 2022 og hyttene er utstyrt med alt som trengs for en selvbetjent ferie. Denne hytta er svært likt av familier på grunn av å kunne velge mellom mange sengeplasser og romslig stue. Men er også et veldig godt valg for par med en romantisk peis i sittegruppen.

Full innholdsbeskrivelse

Tilleggstjenester

Hvorfor velge Grande Hytteutleige og Camping?

Velg Grande Hytteutleige og Camping for en uforglemmelig opplevelse midt i hjertet av Norges vakreste natur. Vårt sjarmerende overnattingssted tilbyr en perfekt blanding av komfortable hytter og et koselig teltområde, slik at du kan nyte det beste av både camping og hytteliv.

Med fem ulike hyttetyper, fra intime enromshytter til romslige familiehytter, har vi noe for enhver smak og størrelse på reisefølget. Vårt vennlige personale ønsker deg velkommen med åpne armer, og våre enkle hytter gir deg muligheten til å koble av og nyte den fantastiske naturen rundt Geiranger.

Velg oss for et avslappende opphold med en dose ekte norsk gjestfrihet.

Geiranger Fjord Cabin Rental

Opplev det beste av Geiranger 💚

Gjør ditt opphold til et eventyr! Hos Grande Hytteutleige og Camping venter ikke bare koselige hytter og teltområder, men også hjertevarm gjestfrihet midt i Geirangers naturskjønnhet.