Hytte for 2 personer

Bilder

Våre hyttetyper

1 rom med dobbeltseng

Sjekk ut denne perlen av en hytte! Denne hytten er vår enkle variant som har en dobbeltseng, eget dusj- og toalettområde som ligger 10-15 meter fra hytten. Husk at dusjpolletter må kjøpes separat – 20,- NOK for 5 minutter, men det er også et felleskjøkken i nærheten. På grunn av de enkle fasilitetene kan du leie matlaging og kjøkkenutstyr eller ta med ditt eget. Denne hytten er et supert alternativ for de som er på campingferie og ønsker en tørr og varm pause fra å sove utendørs!

Full innholdsbeskrivelse

Tilleggstjenester

Hvorfor velge Grande Hytteutleige og Camping?

Velg Grande Hytteutleige og Camping for en uforglemmelig opplevelse midt i hjertet av Norges vakreste natur. Vårt sjarmerende overnattingssted tilbyr en perfekt blanding av komfortable hytter og et koselig teltområde, slik at du kan nyte det beste av både camping og hytteliv.

Med fem ulike hyttetyper, fra intime enromshytter til romslige familiehytter, har vi noe for enhver smak og størrelse på reisefølget. Vårt vennlige personale ønsker deg velkommen med åpne armer, og våre enkle hytter gir deg muligheten til å koble av og nyte den fantastiske naturen rundt Geiranger.

Velg oss for et avslappende opphold med en dose ekte norsk gjestfrihet.

Geiranger Fjord Cabin Rental

Opplev det beste av Geiranger 💚

Gjør ditt opphold til et eventyr! Hos Grande Hytteutleige og Camping venter ikke bare koselige hytter og teltområder, men også hjertevarm gjestfrihet midt i Geirangers naturskjønnhet.